Leveren en plaatsen van regenputten

Gratis regenwater recupereren met regenwaterputten in regio Brugge

Contacteer ons

Hemelwater opvangen?

Gebruik wat de natuur u geeft en recupereer gratis regenwater met een regenput. Als totaalspecialist in het opvangen van regenwater is Schatteman Aannemingen uit Brugge uw redder in nood voor de levering en plaatsing van regenwaterputten en opzetstukken. Naast regenputten zijn we ook ervaren in septische putten en rioleringen.

Wat is een regenwaterput?

De regenwaterput in beton is een ondergrondse opvangput in beton die bedoeld is om regenwater te recupereren. Wij steken uw regenput aan de scherpste prijzen!

Waarom zou u een regenwaterput plaatsen?

Drinkbaar water wordt steeds duurder. Op drinkwater besparen is ook de natuur sparen. Zo is regenwater ideaal om uw planten water te geven of uw tuin te besproeien, uw toilet te spoelen of uw wasmachine te gebruiken. Kalkarm regenwater is trouwens veel zachter dan leidingwater, hierdoor geniet u van een langere levensduur van uw huishoudtoestellen. Verder kan hemelwater ook nog gebruikt worden om uw wagen te wassen of woning en tuin te onderhouden. Bovendien vermijdt u dankzij regenwaterrecuperatie wateroverlast bij een felle regenbui. Niets dan voordelen dus!

Ruim de helft op uw leidingwaterverbruik en waterfactuur besparen? Overweeg de plaatsing van een regenput.

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE