top of page
Zoeken
  • Schatteman

De verschillende rioleringsdiensten die we aanbieden bij Schatteman Aannemingen

Bijgewerkt op: 17 mrt. 2022

Rioleringswerken in Brugge en omgeving

Wie bezig is met nieuwbouw zal op een gegeven moment rioleringswerken moeten uitvoeren. Deze zijn noodzakelijk voor het aansluiten van uw sanitaire installatie en meer. Schatteman Aannemingen in Brugge helpt u graag met het uitvoeren van uw project. Ook voor de renovatie van uw riolering kunnen we u bijstaan. Hieronder vindt u alvast een lijst van de verschillende rioleringsdiensten die we bieden.


Plaatsen van regenputten

Met de vele nutsvoorzieningen die telkens maar duurder worden, kan het interessant zijn te investeren in een alternatief voor uw drinkwater. Ook qua duurzaamheid is het niet altijd ecologisch om drinkbaar water te gebruiken voor uw wasmachine en een douche. Schatteman Aannemingen in Brugge plaatst onder meer regenputten bij woningen, zodat u het regenwater kunt opvangen. Zo geniet u van gratis water van de natuur en spaart u geld uit.


Plaatsen van septische putten

In een huishouden heeft u heel wat afvalwater. Denk maar aan afvalwater, water van uw bad of douche en niet in het minst van uw toilet. Een septische put vangt al het afvalwater van uw toilet op en zuivert deze op een anaerobe biologische manier. Schatteman Aannemingen is gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van septische putten in regio Brugge.


Rioleringen

Bezig met een nieuwbouw of renovatie? Schatteman Aannemingen voert ook volledige rioleringswerken uit. Zo tekenen we alle leidingen uit en installeren we afvoerbuizen en koppelstukken volgens de vooropgestelde regels. Als specialist in rioleringen voeren we alle werken zelf uit.


Installeren van regenwaterpompen

Heeft u een regenwaterput en wilt u dat water voor meer kunnen gebruiken dan enkel maar de voorzieningen in uw woning? Door te kiezen voor een regenwaterpomp van Schatteman Aannemingen in Brugge heeft u de mogelijkheid om regenwater te gebruiken voor het besproeien van de planten in uw tuin en meer. Afhankelijk van waar u van regenwater wilt genieten, kijken we na welk type pomp u nodig heeft. Indien gewenst plaatsen we ook een regenwaterfilter.


Meer weten over de rioleringsdiensten van Schattenman Aannemingen? Neem contact met ons op.


36 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page