top of page
Zoeken
  • Schatteman

Schatteman Aannemingen voor het plaatsen van uw regenwaterput in regio Brugge

Uw gewin met een Schatteman regenwaterput

Door het plaatsen van een regenput wordt hemelwater opgevangen en opgeslagen in uw put(ten) onder de grond. Dit opgeslagen regenwater kan worden gebruikt voor de irrigatie van uw tuin, het wassen van uw auto, voor gebruik met huishoudtoestellen, zoals de wasmachine, en natuurlijk kan het ook dienen voor het doorspoelen van uw toilet. Kortom, u zal enorm veel drinkwater besparen wat u niet alleen ook in kosten bespaart, maar bovendien uw huishouden tegelijkertijd een stuk milieuvriendelijker maakt.

Draag uw druppeltje bij

Met het aanschaffen van een waterput en door het aanvullende gebruik van regenwater, creëert u niet enkel een milieuvriendelijker, maar ook een duurzamer huishouden. Zo verlaagt u uw waterkosten en draagt het gebruik van regenwater ook bij aan een langere levensduur van uw huishoudtoestellen. Het van nature minder zout en kalkarme hemelwater is namelijk een stuk zachter dan leidingwater wat de gebruiksduur van huishoudelijke apparaten verlengt. Het lagere zoutgehalte in het kalkarme regenwater brengt nog meer positieve gevolgen met zich mee: het is beter voor uw leidingen, u heeft met het zachtere hemelwater minder wasmiddel nodig, en u kunt genieten van een kalkvrij toilet.


Laat het over aan een Schatteman

Vakmanschap, precisie en kennis is wat wij garanderen bij levering en plaatsing van uw regenput. Ervaring heeft aangetoond dat deze drie eigenschappen noodzakelijk zijn om risico op instorting of opdrijving van uw regenput te voorkomen. Door de hoge druk aan grondwater is de kans op inslaan of opdrijven van de put groot, wat kan leiden tot verzakkingen van gebouwen en woningen in de omgeving. Het plaatsen van regenwaterputten is dus een perfecte klus voor de specialisten van Schatteman Aannemingen uit Brugge.


Plaats een regenwaterput en draag uw steentje bij aan een duurzame toekomst! Contacteer Schatteman vandaag nog voor meer informatie en om uw project te bespreken.

28 weergaven0 opmerkingen

留言


bottom of page